Back to top

SAWUX>TIL VIRKSOMHER>KONTOR

Smart kontoret starter med  belysning og udstyr

SAWUX>TIL VIRKSOMHER>KONTOR 1

Kontor: Return on investment (ROI) på energiinvesteringer

El-regning er måske ikke den største omkostning på dit budget, men alle besparelser tæller og besparelser på el kan være med til at give dig en grøn profil.

Du har sikkert allerede LED pærer i dine installationer, men du kan gøre mere. Data gør en forskel, hvis du vil fokusere systematisk på el-området. Jo mere du ved om dit el-forbrug jo nemmere er det at spare.

Med databaseret energiledelse får du overblik og en metode til at finde besparelser. Du får dokumentation og indblik i hvordan selv små investeringer kan give afkast og ændret adfærd i din virksomhed.

Sluk strømmen på udstyr der ikke er i brug:

  • Display skærme
  • Skærme i mødelokaler
  • Kaffemaskiner
  • Sodavandsautomat,
  • Kopimaskine (stand-by strøm)

Alle Sawux enheder er med manuelt touch – skulle wifi være nede eller andet, kan Sawux altid bruges manuelt – altså, der komme ikke til at sidder 20 medarbejdere, der ikke kan komme på deres computer, eller arbejde uden lys.

En PIR sensoren med dataopsamling kan give dig information om hvornår natrengøringen starter, mødelokalets kapacitetsudnyttelse, og hvornår kontoret affolkes om aftenen.

Godt indeklima betyder bedre produktivitet

AQS sensoren kan dokumentere indeklimaet og signalerer når der er behov for at lufte ud. Indeklimaet har stor betydning for produktiviteten på et kontor.

Tilbagebetalingperioden for investeringer i automation er ofte ca. 12 måneder.

Kom i gang med en intro-pakke. Brug din egen elektriker eller kontakt en på vores liste. Mail os for tilbud og forventede besparelser for dit kontor

Links

Få tilbud fra Sawux på kontor

Få tilbud fra Sawux på bygning

Få tilbud fra Sawux på butik og produktion

Besparelser ved automatisering af sodavandsautomat

Liste over Sawux elektrikere

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *