Back to top

SAWUX>TIL VIRKSOMHER>BYGNING

Planlæg din smart bygning

Stor reduktion i din bygningers samlede forbrug kan opnås ved at fokusere bredt på el-besparelser. Samtidig er det vigtigt for velvære, produktivitet og indlæring, at indeklimaet overvåges og styres.

SAWUX>TIL VIRKSOMHER>BYGNING 1

Bygning: Return on investment (ROI) på energiinvesteringer

Simpel dagslysstyring er en lavt hængende frugt som kan give betydelige besparelser.

En del udstyr som f.eks. computere, kopimaskiner, kaffemaskiner, læskedrikautomater og display-skærme kan alle betale sig at automatisere.

Endelig data om dit indeklima evt. med signal til dit ventilationssystem væsentligt kunne forbedre indeklimaet.

Skal du gøre din bygning smart er god planlægning vigtig. Projektets investering, besparelse og afkast skal beregnes. Sawux er simple og billig da der ikke er behov for eksterne bokse den eksisterende kabelføring benyttes. Faserne ser således ud: Installation, kortlægning af el og omkostninger, Screening liste, business case – stop/go og iterationer. Kontakt Sawux for at få beregnet besparelserne og få et tilbud.

Alle Sawux enheder er med manuelt touch – skulle wifi være nede eller andet, kan Sawux altid bruges manuelt – altså, der komme ikke til at sidder 20 medarbejdere, der ikke kan komme på deres computer, eller arbejde uden lys.

Dataopsamlingen kan overvåges i Sawux’ Energy Management System (EMS) (App eller PC) eller data kan leveres til dit EMS eller CTS.

En PIR sensoren med dataopsamling kan give dig information om hvornår natrengøringen starter, mødelokalets kapacitetsudnyttelse, oh hvornår kontoret affolkes om aftenen.

Godt indeklima betyder mere velvære

AQS sensoren kan dokumentere indeklimaet og signalerer når der er behov for at lufte ud. Indeklimaet har stor betydning for produktiviteten på et kontor.

Links

Få tilbud fra Sawux på energibesparelser i bygninger

Få tilbud fra Sawux på indeklimaforbedringer i bygninger

Løsning

Liste over Sawux elektrikere

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *