Back to top

SAWUX>TIL SMART HOME>hold styr på sommerhuset

HOLD STYR PÅ SOMMERHUSET

SAWUX>TIL SMART HOME>hold styr på sommerhuset 1
SAWUX>TIL SMART HOME>hold styr på sommerhuset 2

Opvarmning er den store el-synder i sommerhuset

Der er store muligheder for at spare penge med smart home teknologi i sommerhuset. Ca halvdelen af din elforbrug i sommerhuset udgøres af varmepaneler og vandvarmer.

Behagelighed

Ville det ikke være rart, at sommerhuset er varmt når du ankommer?
Med Sawux UDTAG kan du tænde for varmen inden du ankommer. Bliver du i tvivl om du hvor vidt du fik slukket for varmen, kan du tjekke det på din app.
Med model Sawux BEVÆGELSE kan du få en alarm på din Smartphone, hvis der er bevægelse i sommerhuset. Sawux BEVÆGELSE fungerer også som kontakt til lys, der kan tænde ved bevægelse.

Sawux TEMPERATUR giver dig mulighed for at se temperatur og luftfugtighed i dit sommerhus. Hvis temperaturen falder, kan Sawux TEMPERATUR automatisk tænde for varmen.

Kontrol med el-varmen samt el-vandvarmere vil spare på forbruget i sommerhalvåret og vil sammen med Sawux UDTAG give dig en behagelig varme ved ankomst. Sawux BEVÆGELSE giver dig besked både som notifikation og på e-mail, hvis der er bevægelse i dit sommerhus (alarm). Sawux TEMPERATUR kan både fortælle dig hvornår du skal sætte varme på i vinterhalvåret, og fortælle dig om et sprængt vandrør (fugtighed).

Links

Løsning: Varme; indeklima og el-styring: Sommerhus

Blog: Hvorfor skal mit sommerhus smart?

Blog: Hvordan kommer jeg igang?

Wiki: Tips og tricks

Intropakke

SAWUX>TIL SMART HOME>hold styr på sommerhuset 3
SAW-PIR-400
SAW-AQS_front-SW-400

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *