Back to top

SAWUX>TIL VIRKSOMHER>BUTIK OG PRODUKTION

Smart butik og produktion starter med  overblik

SAWUX>TIL VIRKSOMHER>BUTIK OG PRODUKTION 1

Return on investment (ROI) på energiinvesteringer

El-regningen er en stor omkostning på dit budget og der er penge at spare. Detailbutikker bruger meget strøm på almen lys i butikken og til butiksvinduet og montre. I produktionen er det først og fremmest maskiner og udstyr.

Med databaseret energiledelse får du overblik og en metode til at finde besparelser. Du får dokumentation og indblik i hvordan selv små investeringer kan give afkast og ændret adfærd i din virksomhed.

Projektets investering, besparelse og afkast skal beregnes. Sawux er enkel og billig da der ikke er behov for eksterne bokse og den eksisterende kabelføring benyttes. Faserne ser således ud: installation, kortlægning af el og omkostninger, Screeningliste, business case – stop/go og iterationer. Kontakt Sawux for at få beregnet besparelserne og få et tilbud.

 

Alle Sawux-enheder er med manuelt touch – skulle WiFi være nede, kan Sawux altid bruges manuelt – altså, der komme ikke til at stå 20 medarbejdere i en mørk butik eller ved en maskine uden strøm.

En Sawux BEVÆGELSE med dataopsamling kan give dig information om hvornår natrengøringen starter og hvornår lokalerne affolkes om aftenen.

Godt indeklima betyder bedre produktivitet

Sawux Indeklima kan dokumentere indeklimaet og signalerer når der er behov for udluftning. Indeklimaet har stor betydning for velværen.

Tilbagebetalingsperioden for investeringer i Sawux LYS og Sawux BEVÆGELSE er ofte ca. 12 måneder.

Brug din egen elektriker eller kontakt en på vores liste. Mail os for tilbud og forventede besparelser.

Links

Få tilbud fra Sawux på butik

Få tilbud fra Sawux på butik og produktion

Liste over Sawux elektrikere

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *