Back to top

Om Os

OM OS

Om Os 1

Vi brænder for at forbedre indeklimaet og skabe el-besparelser. Vores løsning er et databaseret energi- og klimaledelsessystem: til private hjem, små kontorer og butikker samt hele bygninger. Systemet er udviklet i DTU’s acceleratorprogram, Futurebox, og short-listed til finalen i Danish Tech Challenge 2019. Sawux er en ny generation af højteknologisk IoT løsninger, som er billige, sikre og intuitive. SAWUX består af én enhed (sensorer, datahjemtagning og energistyring), samt af et brugertilpasset Energi Monitorerings System (EMS) – dashboard for smartphone/PC. Systemet kan også levere data til andre EMS, CTS eller facility management systemer. Vi har har fokus på pålidelighed, kvalitets-hardware, visualisering samt behandling af data. Sawux kan installeres direkte i en FUGA ramme uden brug af aut. installatør.

Bruger eksisterende installationer

Om Os 2

Sawux bruger eksisterende installationer og spare på dine installationsomkostninger.

Erstat FUGA med funktionalitet

Om Os 3

Du kan stadig bruge din kontakt som altid, men Sawux giver dig yderligere en række funktionaliteter.

Bruger din WiFi med AES kryptering

Om Os 4

Sawux bruger din WiFi med AES kryptering.

Datadrevet optimering og kontrol

Om Os 5

Intuitiv visning af data på din smartphone eller PC

Om Os 6

Steen

Tekniker og ingeniør med mange års erfaring indenfor teknisk udvikling for en række store danske virksomheder og kommuner. Iværksætter i flere omgange, forankret i passion for hardwareudvikling.

Per

Økonom og statistiker med mange års erfaring fra dataindsamling, datavisualisering og salg i computerspilindustrien. Iværksætter i flere omgange og optaget af udvikling og omstilling (grøn).

Om Os 7

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *