Back to top

Om Os

OM OS

Om Os 1

Vi brænder for at forbedre indeklimaet og skabe el-besparelser. Vores løsning er et databaseret energi- og klimaledelsessystem: til private hjem, små kontorer og butikker samt hele bygninger. Systemet er udviklet i DTU’s acceleratorprogram, Futurebox, og short-listed til finalen i Danish Tech Challenge 2019. Sawux er en ny generation af højteknologisk IoT-løsninger, som er billige, sikre og intuitive. SAWUX består af én kontakt med afbryder, sensorer, datahjemtagning og energistyring, samt af et brugertilpasset dashboard for smartphone/PC. Systemet kan også levere data til andre systemer (f.eks. CTS). Vi har har fokus på pålidelighed, kvalitets-hardware, visualisering samt behandling af data. Sawux kan installeres direkte i dine eksisterende kontakter uden brug af en autoriseret el-installatør.

Bruger eksisterende installationer

Om Os 2

Sawux bruger eksisterende installationer og sparer på dine installationsomkostninger.

Erstat FUGA med funktionalitet

Om Os 3

Du kan stadig bruge din kontakt som altid, men Sawux giver dig yderligere en række funktionaliteter.

Bruger din WiFi med AES kryptering

Om Os 4

Sawux bruger din WiFi med AES kryptering, dvs. dine normale WiFi-kryptering,

Datadrevet optimering og kontrol

Om Os 5

Intuitiv visning af data på din smartphone eller PC

Om Os 6

Steen Christensen

Tekniker og ingeniør med mange års erfaring indenfor teknisk udvikling for en række store danske virksomheder og kommuner. Iværksætter ad flere omgange. Passioneret hardwareudviklinger.

Per Chrom Jacobsen

Økonom og statistiker med mange års erfaring fra dataindsamling, datavisualisering og salg i computerspilindustrien. Iværksætter ad flere omgange og optaget af udvikling og grøn omstilling.

Om Os 7

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *