Back to top

LØSNING>SMART KONTOR>KONTORLANDSKAB

Kontorlandskab: Smart løsning

Skal du i gang med at gøre dit kontor smart, vil vi foreslå, at du kontakter os med henblik på en nærmere vejledning, men her er et inspirationsset-up. Husk at alle manuelle tænd/sluk-funktioner bevares i dit kontor.

Forslag: Kontorlandskab

Udgangspunktet er et kontor på 140m2 med 12 ansatte . Det årlige forbrug kan svinge meget i et kontor afhængig af behov for almen belysning, pc’er og printere m.m., køkkenfaciliteter, server incl UPS og køling, ventilation og svagstrømsanlæg. Normtallet er ca. et årligt forbrug på 21.000 kWh svarende til 150 kWh/m2 pr år eller ca. 1.750 kWh/medarbejder pr år. Vi vil gerne opgradere storrumskontoret på 27 m2.

LØSNING>SMART KONTOR>KONTORLANDSKAB 1
LØSNING>SMART KONTOR>KONTORLANDSKAB 2

Løsning

Pakken til at løse ovennævnte består af:

  • 4x STIKKONTAKT: Arbejdspladser
  • LYSKONTAKT: Loftsbelysning
  • INDEKLIMA: Indeklima

Alle Sawux-enheder passer direkte i en FUGA-ramme, som næsten alle bygninger i Danmark er udstyret med. Der er derfor ikke behov for ny dyr kabelføring eller ekstra bokse.  Rødt lys på fronten af INDEKLIMA indikerer dårligt indeklima og at det er tid til at lufte ud. INDEKLIMA måler temperatur, luftfugtighed, eCO2 og TVOC. Sensoren dækker et areal på 30-40 m2. Alle enheder tilsluttes dit WiFi.

 

Pris

 

SAW-AQS

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *