Back to top

Nybyggeri dropper desværre Smart Home løsninger

PC JAC 09/12/2020

HJEMMET:

I nybyggeri dropper mange bygherrer Smart Home løsningen fordi den er for dyr. Det er synd, for det er nu muligt at lave en billig grundinstallation med mulighed for udbygning til få penge. Udgangspunket er et overblik over familiens behov: Underholdning, PC og belysning er fokuspunkter samt placering i hjemmet.
I ældre huse kan du også med fordel installerer Sawux til f.eks. udebelysning.
Alle Sawux-modeller har TIMERE med mulighed for at følge et astronomisk ur.
Alarm er også et vigtigt aspekt at forholde sig til. Hvis du synes, at et abonnementsbaseret alarmsystem fra eksempelvis Verisure eller G4S er for dyrt, kan en Sawux PIR sensor være løsningen. Den registrerer bevægelse i hjemmet og giver ejeren, naboen eller Nabohjælp en notifikation, hvis der er uautoriseret bevægelse i rummet.
Lad TIMERE styre din udebelysning og signaler du er hjemme. PIR sensor holder tyven væk og og gør det sikkert og trygt at komme hjem. TIMERE spare på pengene og miljøet.

KONTOR:

De fleste kontorer har nogenlunde styr på deres computere via dens dvale funktion, med meget andet udstyr og belysning er tit manuelt styret.
Det er utrolig vigtigt, at fortælle kontorerne, at der i alle Sawux enheder er manuelt touch – skulle wifi være nede eller andet, kan Sawux bruges manuelt – altså, der komme ikke til at sidder 20 medarbejdere, der ikke kan komme på deres computer, eller arbejde uden lys.
Udstyr vi har fokus på er:

  • Display skærme
  • Skærme i mødelokaler
  • Kaffemaskiner
  • Sodavandsautomat,
  • kopimaskine (stand-by strøm)

PIR sensoren er et kapital for sig selv. Med dataopsamling kan kunden se hvornår natrengøringen starter, mødelokalets kapacitetsudnyttelse, AQS sensoren kan dokumentere indeklimaet og signalerer når der er behov for at lufte ud. Indeklimaet har stor betydning for produktiviteten på et kontor.

BUTIK:

Detailhandlen bruger meget strøm, ca 256 kWa pr m2 ifølge en undersøgelse fra Energimyndigheten i Sverige og det er efter LED har hold sit indtog i detailhandlen. Dagligvarer butikker bruger mest på køling og tøjbutikker mest på belysning.
Store butikskæder arbejder allerede med deres energiforbrug og CO2 udledning. Med Sawux, kan selv små butikker nu også starte rejsen med at spare på pengene og miljøet.
Det er utrolig vigtigt, at fortælle butikkerne, at alle Sawux enheder har manuelt touch – skulle WiFi være nede eller andet, er butikken ikke mørklagt eller frostvarerne begyndt at tø.
Tilgangen til butikker er via type. Udstyr vi har fokus på er:

  • Tøj-, sko- møbel- og lignende butikker: Belysning
  • Frisører: Krøllejern, hårtørre og andet udstyr
  • Dagligvarerbutikker: Flaskeautomater, kasseapparater, belysning
  • Bager: ovne, røremaskiner

Målet er selvfølgelig, at spare penge og miljøet, sætte data fri og sætte nyttig timing af el-forbruget på en måde der ikke går ud over butikkernes kunders komfort.

PRODUKTIONEN:

Virksomhederne er her så forskellige, at det ikke giver mening at tale om et gennemsnitsforbrug. Sikkert er det dog, at mange små og mellemstore produktionsvirksomheder kan spare på energien og miljøet. Det er især udstyr med manuel tænd/sluk vi har fokus på: På autoværkstedet, storkøkkenet, maskiner i produktionsvirksomheder mv.

SEND EN KOMMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *